Fidan Akyol geeft u de volle persoonlijke aandacht

Uw persoonlijke wensen en eisen zijn niet elke dag hetzelfde. U bent uniek en wil daarom ook graag zo behandeld worden. Dan bent u bij Fidan Akyol aan het juiste adres.

Persoonlijke aanpak.

Wij vinden het heel belangrijk dat u optimaal geniet van uw behandeling, daarom krijgt u van ons de volle persoonlijke aandacht. Om deze aandacht te waarborgen geven wij een behandeling tegelijk in een afgesloten salon. Ook vinden wij het belangrijk dat wij tijdens de behandeling genoeg tijd voor u hebben en daarom plannen wij de behandelingen nooit krap in.


Fidan Akyol werkt met de producten van EmerginC Pure-patent-cosmeceutical.
Dit merk is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

 

Prijslijst gezichtsbehandeling


Reinigingsbehandeling

Milk-/lotionreiniging. Peeling of Lysing, stomen van het gezicht, het verwijderen van comedonen en milia’s, afsluitend met een bijpassende dagcrème.

35 min. €45,-


Basis gezichtsbehandeling

Milk-/lotionreiniging. Peeling of Lysing. Epileren, stomen van het gezicht, het verwijderen van comedonen en milia’s, masker, schouder- en decolletémassage en afsluitend met een bijpassende dagcrème.

60 min. € 60,-


Complete gezichtsbehandeling

Milk-/lotionreiniging. Peeling of Lysing, wasgel met borstelapparaat, 2 dingen naar keuze uit de extra lijst, stomen van het gezicht, verwijderen van comedonen en milia’s. Masker, gezichts- en schouder-/decolletémassage en afsluiten met een dagcrème.

80 min. €75,-

 

Harsen
Bikinilijn € 15,-
Onderbenen € 22,-
Bovenbenen € 22,-

Extra lijst

Epileren € 9,-
Bovenlip harsen € 9,-
Kin harsen € 9,-
Bovenlip-/kin harsen € 15,-

 

..
Onder/bovenbenen € 40,-
Rug € 20,-
..

..
Wimpers verven € 9,-
Wenkbrauwen/wimpers verven € 9,-